De toekomst van ons drinkwater

Goed drinkwater, 24x7 uit de kraan, het lijkt zo vanzelfsprekend maar de toekomst van ons drinkwater is niet zomaar zeker. Daarom vragen de tien Nederlandse drinkwaterbedrijven samen met Vewin aandacht voor de Toekomst van ons drinkwater! We rolden in heel Nederland de blauwe loper uit voor de toekomst van ons drinkwater en organiseerden drie online dialoogtafels in het land.

Opbrengsten dialoogtafels

Aan de hand van de thema's waterkwaliteit, waterbeschikbaarheid en leveringszekerheid bespraken de drinkwaterbedrijven met verschillende stakeholders wat zij samen kunnen doen om de toekomst van ons drinkwater te garanderen. Hieronder leest, ziet en luistert u alles terug van de dialogen aan de blauwe tafel in de regio's Noord-Oost, West en Zuid. Hier worden actuele casussen en projecten en de mogelijke bouwstenen en succesfactoren voor de toekomst van ons drinkwater besproken.  


RESULTATEN Dialoogtafel regio Zuid
RESULTATEN Dialoogtafel regio Zuid

Innovaties, de Maas en zoetwaterbeschikbaarheid

Op 1 juni vond in het zuiden van het land de derde en tevens laatste dialoogtafel van de 'Toekomst van ons drinkwater' plaats. De directeuren van de drie drinkwaterbedrijven die in deze regio actief zijn, Brabant Water, WML en Evides, namen plaats aan de blauwe tafel. RESULTATEN Dialoogtafel regio West
RESULTATEN Dialoogtafel regio West

Op 25 mei vond in Velserbroek, bij drinkwaterbedrijf PWN, de tweede dialoogtafel van de 'Toekomst van ons drinkwater' plaats. De directeuren van de drie drinkwaterbedrijven die in deze regio actief zijn, PWN, Waternet en Dunea, namen plaats aan de blauwe tafel.    
 

RESULTATEN Dialoogtafel regio Noord-Oost
RESULTATEN Dialoogtafel regio Noord-Oost

​Op 19 mei vond in Glimmen, middenin een waterwingebied van Waterbedrijf Groningen, de eerste dialoogtafel van de 'Toekomst van ons drinkwater' plaats.

Klik hier voor meer informatie