De Tapuit van Dunea koninklijk geopend

Terug 17 september 2012

De Tapuit van Dunea koninklijk geopend

Het nieuwe bezoekerscentrum van Dunea: “De Tapuit” is zaterdag 15 september jl. geopend door Prins Willem-Alexander en prinses Máxima. Het geheel vernieuwde bezoekerscentrum werd geopend in het Wassenaarse Meijendel. Vergezeld door Piet Jonker, directeur van Dunea en Georgette Leltz, sectormanager Klant & Natuur, werden de glazen deuren voor het eerst door het prinselijk paar geopend.

De verwelkoming van de nieuwe bezoekers door de leden van het Koninklijk huis is volgens Piet Jonker een mooie voortgezette traditie: “Leden van het Koninklijk Huis hebben ons in het verleden vaker vereerd met een bezoek op feestelijke momenten. De Prins en Prinses zetten met de opening van ons bezoekerscentrum die familietraditie voort."

De opening vond plaats tijdens de landelijke Natuurfeestdag van Dunea in Meijendel. Dit was een goede gelegenheid voor de opening in het drinkwaterwingebied. Het bezoekerscentrum in Meijendel staat vol beleving. Midden in de Vallei kunnen jong en oud het belang van de natuur en de rijke geschiedenis van het gebied ervaren door excursies en andere educatieve activiteiten.

Lees verder..

Delen via: