Nieuws

 

Alle thema's Beveiliging en crisismanagement Consumenten Drinkwaterbronnen Drinkwaterbronnen en landbouw Drinkwaterbronnen en natuur Drinkwaterbronnen en ondergrond Drinkwaterbronnen en opkomende stoffen Drinkwaterkwaliteit Energie & circulaire economie Europese regelgeving Financiën, doelmatigheid en statistiek Infrastructuur Omgevingswet en omgevingsvisies

Overzicht 2012

17 september 2012
De Tapuit van Dunea koninklijk geopend

Het nieuwe bezoekerscentrum van Dunea: “De Tapuit” is zaterdag 15 september jl. geopend door Prins Willem-Alexander en prinses Máxima.

Lees verder
20 augustus 2012
Record watergebruik tijdens warmste weekend

Het afgelopen weekend bracht naast een hitterecord ook een waterverbruik record met zich mee. Veel waterbedrijven hebben het afgelopen weekend veel meer watergebruik geregistreerd.

Lees verder
17 augustus 2012
Extra kraanwater als gezonde dorstlesser

Het komende weekend is het met tropische temperaturen goed om vaker naar de kraan te lopen of een extra bidon gevuld met kraanwater mee te nemen naar het strand.

Lees verder
10 augustus 2012
Koninklijk bezoek aan drinkwatersector

Prins Willem Alexander en Prinses Maxima zullen 15 september het nieuwe activiteitencentrum van Dunea in Meijendel openen.

Lees verder
23 april 2012
Regeling afsluiting drinkwater: voortzetting bestaand beleid

De ‘Regeling afsluitbeleid voor kleinverbruikers van drinkwater’ betekent voor de drinkwaterbedrijven overwegend een voortzetting van het bestaand beleid bij wanbetaling.

Lees verder
10 januari 2012
Theo Schmitz op BNR radio over afschaffing Grondwaterbelasting en BoL

Theo Schmitz licht op BNR Radio het afschaffen van de Grondwaterbelang en de Belasting op Leidingwater toe.

Lees verder
4 januari 2012
Regeling kwaliteitsborging watermeters uitgekomen en gepubliceerd

De Regeling kwaliteitsborging watermeters (RKW), die een goede werking van watermeters waarborgt, is uitgekomen en gepubliceerd op de Vewin website.

Lees verder