Vacature: Trainee Beleid en Bestuur

 

​Werkzaamheden

Hoe vind je het om als trainee ervaring op te doen die het begin van je loopbaan een kickstart geeft en de basis vormt voor een veelbelovende carrière? Heb je affiniteit met regelgeving en politieke besluitvorming en kun je goed communiceren? Word dan trainee Beleid en Bestuur bij Vewin! Ontwikkel jezelf en maak samen met ons impact op onze leefomgeving.

Vewin is de Vereniging van waterbedrijven in Nederland. Ondernemingen, met gemeenten en provincies als aandeelhouders, die er voor zorgen dat overal in Nederland 24/7 kwalitatief hoogwaardig drinkwater geleverd wordt. De belangrijkste taak van Vewin is het in Den Haag en Brussel behartigen van de belangen van haar leden. Dit met als doel gunstige condities tot stand te brengen en te houden voor de continue productie van goed drinkwater.

Vewin wil het team uitbreiden en daarmee de kans bieden aan een trainee om werkervaring op te doen. Qua werkzaamheden wordt gedacht aan ondersteuning bij de beleids- en lobbyactiviteiten, met name op het terrein van de bronbescherming (grond- en oppervlaktewater). Daarnaast kan ad hoc ondersteuning gevraagd worden van de diverse stuurgroepen.

Eisen

Je hebt een afgeronde universitaire opleiding, bij voorkeur met kennis van beleid en bestuur. Affiniteit met regelgeving en politieke besluitvorming is een pré. Daarnaast is het van belang dat je goed moet kunnen communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.

Contact:

Voor informatie:
Dhr. Arjen Frentz
[email protected]
0703490890

Overige informatie

Aanvraag: 11868
Niveau: WO
Salarisindicatie: ter bespreking 

Lees hier de ervaringen van de huidige Trainee Beleid en Bestuur